EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У вівторок, 3 березня відбулося засідання навчально-методичної комісії спеціальності 051- Економіка. В засіданні взяли участь: голова НМК проф., д.е.н. Музика П.М., секретар НМК доц. к.е.н. Грабовський Р.С., члени НМК доц. д.е.н. Чемерис В.А., доц. к.е.н. Березівський Я.П., доц. к.е.н. Саламін О. С., доц.. кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Дадак О.О., асистент Соломонко Д.О, завідувач кафедри маркетингу доц. Поперечний С.І., представник відділу якості, студентка ФЕМ Лещак Руслана Богданівна.

На засіданні було представлено проєкт ОПП «Економіка підприємства» першого бакалаврського рівня. Було зазначено, що ОПП є основою забезпечення якості освітнього процесу і вона повинна відповідати високим стандартам, відповідно до вимог суспільства. Представлена ОП була розроблена із врахуванням пропозицій, що надходили від здобувачів вищої освіти та випускників, роботодавців, академічної спільноти, а також з урахуванням досвіду аналогічних вітчизняних та іноземних програм.
НМК спеціальності «Економіка» було схвалено проєкт освітньої програми та прийнято рішення розмістити ОПП на сайті університету для публічного обговорення та рекомендації до розгляду навчально-методичною комісією факультету.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru