EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 грудня 2020 року кафедрі економіки підприємства, інновацій  та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 051 «Економіка» ОП «Економіка довкілля і природних ресурсів». Перед захистом роботи пройшли успішну перевірку на антиплагіат. Студенти випускники презентували свої дослідження.

Троє з майбутніх магістрів Білик Володимир, Іванишин Владислав та Захарченко Олексій навчались на стаціонарній, а Стешко Роксолана – на заочній формі навчання. Захист робіт відбувався в безпечних умовах. Один із майбутніх магістрів (Захарченко Олексій) представив свою роботу дистанційно за допомогою програма для організації відеоконференцій ZOOM.

Магістерські роботи були присв’ячені економічно-екологічній ефективності використання земель сільськогосподарського призначення, аналізу регіонального рекреаційного господарства, ефективності виробництва органічно продукції. У презентованих роботах була присутня новизна, практична складова, що викликало активне обговорення, дискусії та питання на які студенти давали аргументовані відповіді.

Вітаємо магістрів із успішним захистом своїх досліджень та бажаємо успіхів в кар’єрі.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru