EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

5 червня на глобальному рівні з ініціативи Організації об’єднаних націй (ООН) відзначається Всесвітній день навколишнього середовища (World Environment Day). Стимули для активізації міжнародного співтовариства, спрямовані на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі актуальні для кожного жителя Землі незалежно від континенту проживання. Глобальні тренди зміни клімату останніх років підтверджують, що тільки міжнародне співробітництво може гарантувати подальший безпечний розвиток планети через локальні активності. Заходи до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища проводяться в різних куточках України, територіальними громадами, освітніми закладами, окремими підприємствами та суспільно активними громадянами. Активно сприяють стійкому розвитку і заклади вищої освіти, зокрема колектив кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича унівeрситету, навчаючи фахівців за спеціальністю 051 «Економіка». 

У 2021 році кафедра відзначає 70 річчя з часу свого заснування в університеті.  Навчальний процес сприяє розумінню студентами того, що визначальною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громади та партнерські відносини із бізнесом. Важливо, щоб у всіх країн було більш безпечне й благополучне майбутнє, сталий економічний розвиток.

Наприклад, випускник магістерської спеціальності 051 «Економіка» Мар’ян Легедза – староста сіл Градівка і Шоломиничі в Городоцькій об’єднаній територіальній громаді на Львівщині реалізує просвітницькі проєкти з питань захисту довкілля та озеленення в сільських територіях громади через формування системного механізму локального державно-приватного еколого-економічного партнерства.

Вітаємо Мар’яна Легедзу з перемогою в проекті і дякуємо за турботу щодо збереження довкілля для нашого покоління, пишаємося нашим випускником.    

Нова глобальна економічна модель будується для подолання хижацього ставлення до довкілля  із боку бізнесу та людей, оскільки всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу шкодимо самим собі та своїм нащадкам.

Лише разом скоординовано ми зробимо навколишнє середовище кращим і збереженмо  природні скарби України для майбутніх поколінь.

Павло Музика, д.е.н., професор

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru