EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

10 червня в Україні у форматі онлайн відбулася Міжнародна конференція «Кооперативні читання-2021. Яке майбутнє сільськогосподарських кооперативів?». Захід відбувся з ініціативи фахівців кооперативного руху України, науковців Поліського національного університету та ННЦ «Інституту аграрної економіки НААН».

У конференції взяли участь викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича, стейкхолдер кафедри, голова Фермерського господарства «Біогумус Помірчого» п. Зіновій Помірчий, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Анна Кущак, голова управи Львівської Аграрної палати Ігор Вуйцик.
У рамках конференції завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Павло Музика презентував учасникам конференції інформацію про основні тенденції розвитку кооперації на Львівщині, зокрема про кооперативи, які спеціалізуються на вирощуванні органічної продукції.
Учасники конференції відзначили пріоритети розвитку кооперації в Україні із врахуванням світового досвіду, напрацювали шляхи вирішення проблемних питань розвитку кооперативів, обговорили актуальні питання використання земельних ресурсів для розвитку виробництва в рамках кооперативів.
Співпраця з науковцями Житомира для кафедри важлива із врахуванням того, що професор Іван Володимирович Попович тривалий час працював в Поліському національному університеті та зробив значний внесок у розвиток економічної науки сільськогосподарського виробництва в університетах Львова та Житомира.

Відзначимо, що 3 липня в Україні відзначатиметься Міжнародний день кооперативів.В області з нагоди Міжнародного дня кооперативів відбудуться тематичні заходи при сприянні Львівської облдержадміністрації.

Павло Музика, д.е.н., професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru