EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

10 серпня в офісі Львівської Аграрної палати відбулася зустріч викладачів кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича із стейкхолдерами спеціальності 051 «Економіка» і випускниками кафедри для обговорення пропозицій щодо удосконалення освітнього процесу. 

1 ф
Завідувач кафедри, професор Павло Музика, викладачі Оксана Саламін і Дмитро Соломонко представили на обговорення зміст підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» за cпеціальністю 051 «Економіка».

2 ф
Голова правління Львівської Аграрної палати Ігор Вуйцик відзначив, що на ринку праці є дефіцит висококваліфікованих кадрів і значну вагомість підготовки фахівців за спеціальністю 051 «Економіка» для потреб національного господарства, зокрема і для аграрного сектору України.

Під час обговорення директор ПП «Агрофон Плюс», сільськогосподарський дорадник Володимир Кисіль звернув увагу на актуальність підготовки фахівців за спеціальністю і наголосив на необхідності приділяти вагому увагу комунікаційній компетентності, аналітичному мисленню майбутніх фахівців.

Голова фермерського господарства «Флорина», сільськогосподарський дорадник Михайло Майовець актуалізував питання стосовно інформаційно-аналітичної підтримки агровиробників випускниками спеціальності 051 «Економіка» і подальших можливостей надання дорадчих консультацій фермерам.
Випускник спеціальності 051 «Економіка», а тепер успішний підприємець Ярослав Лебедович звернув увагу на важливість застосування аналітико-математичних навичок при дослідженні ринкових тенденцій. 

3 ф
Стейкхолодери запропонували вдосконалити навчальний план підготовки фахівців і розглянути можливість організації спеціалізованих вузькопрофільних семінарів для студентів на кафедрі.

Викладачі кафедри прийняли рішення взяти до уваги вищезазначені пропозиції стейкхолдерів з метою подальшого вдосконалення освітнього процесу. Завідувач кафедри, професор Павло Музика висловив вдячність представникам бізнесу області за їх допомогу і активну позицію у формуванні сучасних фахівців із конкурентоспроможними на ринку праці знаннями, навичками та компетентностями.

 

Павло Музика, Дмитро Соломонко.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru