EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Протягом нового навчального року відбулась низка зустрічей із студентами-магістрами ОПП «Економіка довкілля і природніх ресурсів», роботодавцями, НПП, а також відбулось засідання НМК 051 «Економіка» за результатами процедури акредитації ОПП «Економіка довкілля і природніх ресурсів».

Студенти висловили думку про важливість активної комунікації в різних формах із майбутніми роботодавцями протягом освітнього процесу. Ця комунікація сприятиме пошуку місця працевлаштування і кращого розуміння ринку праці.
Роботодавці також порекомендували активніше використовувати дуальну форму освіти для підвищення готовності випускників до праці в ринкових умовах.

Під час засідання НМК за активної участі співробітника відділу якості Андрія МОРОЗА та НПП, гарант ОПП "Економіка довкілля і природніх ресурсів" проф. Павло МУЗИКА озвучив зауваження та рекомендації ЕГ та ГЕР, зроблені під час акредитаційної процедури, і запропонував врахувати їх. Також гарант оприлюднив результати опитування стейкхолдерів щодо удосконалення ОПП «Економіка довкілля і природніх ресурсів» на 2022 рік.
Зустрічі зі стейкхолдерами, процедури зовнішнього та внутрішнього оцінювання ОПП завжди актуальні для удосконалення навчального процесу і підготовки конкурентоспроможних фахівців для вітчизняного ринку праці.

Павло Музика, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru