EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

17 червня із ініціативи Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації відбувся круглий стіл на тему: "Адаптація аграрного бізнесу в умовах воєнного стану" із нагоди відзначення Дня фермера. Участь у заході прийняли викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича.

Із вітальним словом до учасників круглого столу звернувся заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко, який також відзначив із нагоди свята провідних фермерів із різних районів області за їх значний внесок у забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.
Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман у своєму виступі наголосила на розширенні посівних площ в регіоні в 2022 році і актуалізувала питання фінансування заходів із обласного бюджету для агроформувань області на 26,5 млн гривень.

За період воєнного стану у Львівській області вже передано в оренду 674 земельних ділянки площею майже 5500 гектарів. Важлива увага учасників круглого столу приділялася розгляду питань землекористування, розвитку дуальної освіти і працевлаштування.
Участь у круглому столі прийняли агровиробники регіону, науковці, представники об’єднаних територіальних громад, викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича університету Павло Музика і Дмитро Соломонко.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru