EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Наприкінці липня із ініціативи проєкту Німецько-український агрополітичний діалог та Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» відбулася Літня школа АПД 2022 «Аграрна торговельна політика України – виклики та перспективи в контексті євроінтеграції». Участь у літній школі з метою підвищення кваліфікації педагогічних працівників прийняли викладачі факультету економіки та менеджменту університету Дмитро Соломонко і Ростислав Литвин. ФОТО 1

 

ФОТo 2

 

Із вітальним словом до учасників Літньої школи звернулися в.о. керівника проєкту Німецько-український агрополітичний діалог Марія Ярошко, радник з питань сільського господарства Посольства Німеччини в Україні Франк Мюллер, представник Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти Алла Чайковська.

Професор Берлінського університету імені Гумбольдта Гаральд фон Вітцке у своєму виступі наголосив на питаннях реалізації Європейської зеленої угоди на розвиток сільського господарства в країнах ЄС та Україні.

ФОТО 3

Заступник директора ННЦ «Інститут аграрної економіки» НААН України, академік НААН  Микола Пугачов у своєму виступі відзначив особливості розвитку аграрного сектору держави на сучасному етапі і можливі зміни в торгівлі аграрною продукцією.

Генеральний директор ВГО «Українська аграрна конфедерація» Павло Коваль у своєму виступі звернув увагу на сучасні тенденції в зміні структури аграрного виробництва в Україні внаслідок існуючих торговельних викликів. Важлива увага доповідача приділялася також напрямам удосконалення торговельної політики в Україні.

ФОТО 4

Професор Вищої школи Нойбрайденбургу Райнер Лангош у своєму виступі актуалізував питання відносно методичних рекомендацій для підвищення ефективності дистанційного навчання.

ФОТО 5

Актуальною та змістовною була доповідь професора Лейбніц-Інституту ІАМО Олександра Перехожука із питань надійності статистичних даних при організації досліджень на основі фактичних даних.

Професор Університету Міссурі Вільям Майєрс розповів про актуальні виклики світової аграрної торговельної політики.

ФОТО 6

Міжнародний експерт британської компанії Оксана Девіс у своєму виступі звернула увагу на існуючі кліматичні торговельні бар’єри та проаналізувала їх можливий вплив на розвиток сільського господарства України.

ФОТО 7

В рамках Літньої школи АПД 2022 актуальними та змістовними були доповіді представників KSE Агроцентр Олега Нів’євського і Марії Богонос із питань ефективних інструментів аграрної торгівлі.

Актуальну інформацію про розвиток аграрного бізнесу в Україні в умовах воєнного стану розповіли директор ТОВ «УІФК-Агро» Дітріх Трайс та представник агробізнесу Олег Завгородний.

Важлива увага в рамках освітньої програми приділялася вивченню сучасних тенденцій розвитку торгівлі органічною продукцією та питанням впровадження стандартів якості і виробництва в торгівлі агропродовольчою продукцією із врахуванням досвіду ЄС.

Викладачі факультету економіки та менеджменту університету Дмитро Соломонко і Ростислав Литвин одержали сертифікати учасників Літньої школи АПД 2022.  

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко, Ростислав Литвин

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru