EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

15.11.2022 р в Університеті відбулось чергове засідання НМК спеціальність 051 Економіка.В засіданні взяли участь проректор з навчально-методичної роботи доц. Двилюк І.В., гарант ОПП «Економіка підприємства» доц. Саламін О. С., проф. Чемерис В.А., доц. Березівський Я.П., доц. Душка В.І., доц. Дадак О.О., Дубина М.В.., ст. викл. Соломонко Д.О. (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені професора І.В. Поповича), доц. Дорош М.М. (кафедра маркетингу), доц. Войтович Н. М., доц. Вислободська Г.П. (кафедра історії України, економічної теорії та туризму).

 

В порядку денному засідання було зазначено два питання: обговорення підготовки до акредитаційного процесу ОПП «Економіка підприємства» та обговорення результатів анкетування здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОП «Економіка підприємства».
В обговоренні взяли участь:
- проректор з навчально-методичної роботи доц. Двилюка І.В., який звернув увагу присутніх на важливість чіткого дотримання нормативних документів у навчальному процесі, постійному удосконаленні ОПП зважаючи на тенденції на ринку праці та у контексті загальноуніверситетської стратегії, акценті на унікальність та конкурентоспроможність ОПП, активного використання віртуального середовища на фоні сучасних реалій дистанційного навчання тощо
- гарант ОПП «Економіка підприємства» доц.Саламін О. С., яка представила результати анкетування здобувачів вищої освіти

У результаті проведеного засідання було прийнято рішення звернути увагу НПП на важливості врахування в процесі навчання думок висловлених виступаючими, результати анкетування оприлюднити на сайті університету, НПП врахувати результати анкетування для удосконалення освітньої діяльності.


Роман Грабовський, доцент кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені професора І.В. Поповича

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru