EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У середу, 7 грудня, відбулося розширене засідання навчально-методичної комісії за спеціальністю 051 - «Економіка». У засіданні взяли участь члени комісії, здобувачі вищої освіти, а також голова Львівської аграрної палати Ігор Вуйцик; заступниця директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Людмила Гончаренко; завідувач кафедри публічного управління та адміністрування проф. Парубчак І.О.; завідувач підрозділу сприяння працевлаштуванню студентів і випускників університету Галух Б.І.. Розглядались проблеми удосконалення освітніх програм «Економіка підприємства» і «Економіка довкілля та природніх ресурсів».

 

2

3

Доповідачі зазначили, що передбачені програмами освітні компоненти забезпечують досягнення мети та цілей навчання, а структурно-логічна схема свідчить про належну послідовність освоєння освітніх компонент.
4
Під час обговорення були запропоновані підходи до удосконалення освітніх програм. Зміст освітніх програм, що впроваджуватимуться у 2023 році, буде сформовано з урахуванням зроблених зауважень та рекомендацій.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru