EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

27 січня на базі стейкхолдера кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича - у Львівській Аграрній палаті, відбулася зустріч керівника та експертів Проекту ЄС «Інституцій на та політична реформа дрібнотоварного сільського господарства (IPRSA)» із завідувачем кафедри, професором Павлом Музикою.

Керівник Проєкту Джон Мілнз під час зустрічі розповів про пріоритетні напрями діяльності в його реалізації та основі етапи для підтримки малих фермерських господарств.
Заступниця голови Львівської Аграрної палати Ганна Кущак проінформувала про співпрацю із нашим університетом при наданні консультативної підтримки фермерам регіону і в налагодженні ефективної системи поширення знань.
Професор Павло Музика розповів представникам проєкту про напрацювання кафедри із сприяння системного розвитку дорадництва в регіоні, які також широко використовуються при підготовці студентів. 
Експерт проекту ЄС Катерина Крикуненко звернула увагу на реалізацію ініціативи із створення Системи знань та інформації про сільське господарство (AKIS), яка формується за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України за європейською моделлю.
Експерт проекту Річард Розвадовскі розповів про основні етапи реалізації проекту в обраних областях. Орієнтовна модель передбачає:
- Координатор (установу) AKIS на національному рівні;
- Координатори на рівні області;
- “Брокери інновацій” в громадах;
- Систему спеціальних тематичних інноваційних груп.

2
В рамках зустрічі досягнуто домовленість про поглиблення співпраці між кафедрою економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича університету, Львівською Аграрною палатою та Проектом ЄС «Інституцій на та політична реформа дрібнотоварного сільського господарства (IPRSA)» щодо системної підтримки розвитку фермерства на регіональному рівні.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru