- Деталі
-
Опубліковано: 29 вересня 2025
-
Перегляди: 100
26 вересня 2025 року в межах VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (м. Тернопіль) делегація Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відвідала передове молокопереробне підприємство Західної України – компанію «Молокія». У складі делегації були: в.о. декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, професор кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Володимир Салата та доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Любов Мусій.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 87
Здобувачка 2 курсу, другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Вікторія Колодрубець успішно завершила курс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?», що реалізується у межах неформальної освіти через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus у дистанційній формі навчання.