- Деталі
-
Перегляди: 544
Новий посібник із грифом видали викладачі факультету харчових технологій та біотехнології
Молоко вже давно відоме людству своїми незбагненими природніми властивостями. Однак молоко – продукт, що швидко псується. Тому важливим є не лише отримати багато молока, необхідно вміло і вчасно його переробити на високоякісні молочні продукти довготривалого зберігання за найсучаснішими технологіями. У цьому плані найбільш затребуваними є молочні консерви. Знання традиційних та впровадження нових технологій виготовлення молочних консервів є обов’язковою вимогою підготовки сучасних фахівців. І забезпечення їх найсучаснішою літературою вкрай важливо і на часі.
Видання співробітниками кафедри технології молока і молочних продуктів у складі Наговської В.О., Гачака Ю.Р., Сливки Н.Б., Михайлицької О.Р. навчального посібника для закладів вищої освіти «Молочні консерви: технологія та обладнання» (Гриф надано Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького) якраз і ставить перед собою таку мету.
Детальніше: «Молочні консерви: технологія та обладнання»