- Деталі
-
Опубліковано: 01 квітня 2025
-
Перегляди: 96
27–28 березня 2025 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів Ольга Михайлицька, Іван Лучка та кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Ромашко взяли участь у ХХІ Міжнародній науково-практичній конференції «Методологія сучасних наукових досліджень», яка відбулась в онлайн-форматі на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. У конференції взяли участь також представники із інших закладів вищої освіти України та іноземні вчені. З вітальним словом виступили професор ХНПУ ім. Г.С. Сковороди Катерина Юр’єва, доцент ХНПУ ім. Г.С. Сковороди Микола Данилюк, професор, незалежний дослідник з Німеччини Людмила Гаврілова, професор Вірменського державного педагогічного університету ім. Хачатура Абовяна Володимир Карапетян, професор Батумського державного університету імені Шота Руставелі Лела Тавдгірідзе, професор Куявсько-Поморської Академії Олександра Янкович.
Детальніше: ХХІ Міжнародна науково-практична конференція «Методологія сучасних наукових досліджень»- Деталі
-
Опубліковано: 19 березня 2025
-
Перегляди: 55
7 та 10 березня 2025 року здобувачі 1‒3 курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G13 Харчові технології освітньо-професійної програми «Харчові технології» під час зустрічі-консультації з гарантом ОП Іриною Сімоновою, в. о. декана Галиною Коваль, головою навчально-методичної комісії спеціальності Ольгою Михайлицькою та іншими викладачами ознайомилися з вибірковими освітніми компонентами з метою обрання навчальних дисциплін із запропонованих каталогів з урахуванням своїх інтересів, здібностей, потреб та мети навчання. Каталоги вибіркових дисциплін та їх анотації розміщені на сайті Університету.
Детальніше: Вибір освітніх компонент при формуванні індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої...