EN   UA

logo

 

 

КАФЕДРА ГОДІВЛІ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЇ КОРМІВ 

Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри, професор,
доктор сільськогосподарських наук

Телефон:   (032) 239-26-79

 

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У вівторок, 23 травня, для студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини представниця відомої компанії PURINA Анна Матвійко, спеціаліст з харчування собак і котів прочитала онлайн лекцію на тему «Харчування тварин на різних етапах життя»
На лекції були висвітлені питання особливостей харчування цуценят і кошенят на різних стадіях життя. Харчування новонароджених, вагітних тварин, під час лактації, стерилізованих, а також тварин похилого віку.

 

Крім періодів росту і розвитку вказано на особливі потреби кошенят і цуценят, етапи їх росту, харчування, адаптовану енергоємність раціону. За результатами досліджень дуже гарно висвітлено ефективність додавання молозива в корм для собак, як дієтичної добавки. Продемонстрована роль клітковини і омега-жирних кислот. Показано відмінності цуценят малих і великих порід, а також ключові аспекти раціонів для кошенят і цуценят і багато-багато іншого і цікавого.
Лекція супроводжувалась презентацією, з різноманітними ілюстраціями та графіками досліджень.
Проводячи такі навчальні спільні заходи з виробниками кормів ми впевнені, що ця подія сприятиме розвитку галузі годівлі тварин в регіоні і Україні та допоможе покращити благополуччя та якість життя наших домашніх тварин.

Також по завершенню лекції проводилось невеличке тестування в ігровій формі, після якого троє студентів отримали призи від провідного бренду.
Захід проведено спільно з лікарем ветеринарної медицини, менеджером ветеринарного каналу у Західному регіоні з продажу кормів для собак і котів бренду Pro Plan® Матвійко Анною (нашою випускницею).
Є надія на подальшу співпрацю, і не тільки у форматі онлайн.

Роман Петришак,
доцент кафедри годівлі тварин
та технології кормів

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru