Науковий напрям
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 1854
Науковий напрям досліджень викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів
Тема виконується в межах робочого часу: 0116U004277 «Розроблення технології інноваційних молочних продуктів функціонального призначення».
Науковий напрям
Наука про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань.
Пріоритетний тематичний напрям
Створення стандартів і технології запровадження здорового способу життя, технології підвищення якості та безпеки продуктів харчування.
Тема, що фінансувалася за кошти держбюджету: 0116U208537 «Біотехнологія створення вітчизняних бактеріальних препаратів для молочної промисловості».
Тема за рахунок коштів замовника (спеціальний фонд): Ф-70/122-2017 від 05 липня 2017 р. «Молекулярно-генетична ідентифікація молочнокислої мікрофлори національних молочних продуктів і біотехнологія створення бактеріальних препаратів».
Тема за рахунок коштів замовника (госпдоговірна тема): «Визначення чутливості мікробіальної тест системи BRT-Inhibitor Test до інгібіторів (на замовлення компанії Хр. Хансен, Україна)».