Науковий напрям
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2268
Науковий напрям досліджень викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів
Тема виконується в межах робочого часу: 0121U110078 «Розроблення технології інноваційних молочних продуктів функціонального та геродієтичного призначення», дата початку та завершення теми з 01 січня 2021 по 31 грудня 2025 року.
Науковий напрям
Наука про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань.
Пріоритетний тематичний напрям
Створення стандартів і технології запровадження здорового способу життя, технології підвищення якості та безпеки продуктів харчування.
Наукові дослідження і розробки, які фінансувались за кошти замовника (спеціальний фонд)
270-07-21 «Розроблення заквашувального препарату для йогурту «Карпатський» із залученням штамів молочнокислих бактерій, виділених із традиційних карпатських продуктів» (МК «Галичина»), науковий керівник Цісарик О.Й., обсяг фінансування 200,000 тис. грн., дата початку та завершення теми з 01 липня 2021 року по 31 жовтня 2021 року.
Науково-технічна (експериментальна) розробка на тему «Біотехнологія створення вітчизняних бактеріальних препаратів для молочної промисловості» (номер державної реєстрації 0116U208537), термін виконання якої 01.08.2016-30.07.2018 рр. профінансована за кошти держбюджету в обсязі 404000 грн.
Наукова робота згідно договору № Ф-70/122-2017 від 05 липня 2017 року на тему «Молекулярно-генетична ідентифікація молочнокислої мікрофлори національних молочних продуктів і біотехнологія створення бактеріальних препаратів» (грант Президента України для молодих вчених), термін виконання якої 05.07.2017-30.12.2017 рр. профінансована за кошти держбюджету в обсязі 60000 грн.
Госпдоговірна тематика за договором № 011016 від 01 жовтня 2016 р. «Визначення чутливості мікробіальної тест системи BRT-Inhibitor Test (компанії Chr. Hansen) до інгібіторів», термін виконання якої 01.10.2016-31.12.2016 р. профінансована за кошти ТОВ «Хр. Хансен Україна» в обсязі 30000 тис. грн.