- Деталі
-
Опубліковано: 15 грудня 2025
-
Перегляди: 21
12 грудня 2025 року співробітники кафедри технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького взяли участь у роботі онлайн-семінару «Бринза - крафтовий молочний продукт і вплив його виробництва на прибутковість молочної ферми», організованого Львівською аграрною дорадчою службою (ЛАДС) за підтримки ФАО в Україні. Захід присвячений обговоренню бринзи як перспективного крафтового продукту, здатного суттєво підвищити прибутковість молочних фермерських господарств.

- Деталі
-
Опубліковано: 01 грудня 2025
-
Перегляди: 53
20 листопада 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів разом із здобувачами першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» взяли участь в онлайн-вебінарі на тему «Система управління якістю», який провела керівниця відділу контролю якості виробництв FOZZY Group Ольга Мручковська.

