- Деталі
-
Опубліковано: 26 березня 2025
-
Перегляди: 8
20 березня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі здобувачами першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 Харчові технології взяли участь в онлайн-вебінарі від FOZZY Group «Система управління якістю харчових продуктів. Міжнародні стандарти». Участь у семінарі була спрямована на досягнення кращих результатів навчання з освітніх компонент «Контроль якості та безпека продукції» та «Управління якістю і безпечністю молочних і молоковмісних продуктів». Модераторами вебінару були провідні фахівці галузі, зокрема Ольга Мручковська, керівник відділу контролю якості виробництва, Наталія Качмар, менеджер з підбору персоналу та Надія Мамецька, менеджер проєктів ТОВ «Сільпо Фуд».
Детальніше: Науково-практичний вебінар «Система управління якістю та безпечністю харчових продуктів»- Деталі
-
Опубліковано: 26 березня 2025
-
Перегляди: 20
Наукова діяльність є невід’ємною складовою розвитку сучасного суспільства, особливо для здобувачів, які прагнуть професійного росту у сфері харчових технологій.
14 березня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція завідувача лабораторії інтелектуальної власності та аналітичних досліджень Інституту біології тварин НААН, кандидата сільськогосподарських наук Володимира Кисціва. Лекція на тему «Організаційні аспекти наукової діяльності» прочитана здобувачам першого та другого рівнів вищої освіти, метою якої було ознайомити студентів із основами наукової роботи та організації досліджень.
Детальніше: Формування наукового світогляду майбутніх фахівців харчової галузі