EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

f1
18 травня 2023 року, у Всесвітній день вишиванки, на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася Урочиста академія з нагоди відкриття Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ. Відомо, що саме Іван Франко був першим, хто поєднав вишиванку з буденним одягом. Дрес-код на цій конференції – вишиванка.

f4

Детальніше: Науковиці університету взяли участь у роботі Міжнародної конференції

фото 1
Морозиво… Саме цей молочний продукт залишив у наших спогадах стільки приємних вражень про дитинство, навіює приємні мрії про мирні літні дні, яких було так мало цього року…
І саме технологію морозива згідно з навчальним планом зараз вивчають здобувачі вищої освти  3-го курсу спеціальності Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології.
В умовах кафедри технології молока і молочних продуктів студенти грунтовно вивчають технологію різних видів морозива, проводять технологічні розрахунки для його виготовлення та лабораторні дослідження окремих зразків.

Детальніше: Коли на заняттях і цікаво і смачно…