EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сучасна епідеміологічна ситуація в Україні вимагає певних змін  та модифікацій в організації навчального процесу в університетах. Нові форми подачі матеріалу, сприйняття його студентами – все це вкрай необхідне для підготовки висококваліфікованих фахівців. Саме до цих реалій повинні швидко адаптовуватись та переорієнтовуватись викладачі та студенти.

Застосування нових технологій, прикладне викладання дисциплін  для студентів , вміле поєднання теорії і практики виробництва  в умовах пандемії потребує методичного забезпечення. Для цієї мети на факультеті харчових технологій видано навчальний посібник для контролю та самоконтролю знань для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія молочних і молоковмісних продуктів».

 

 

У його підготовці та виданні взяли участь завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів професор, д.с.г.наук Цісарик О.Й., професор університету  Гачак Ю.Р., доцент кафедри технології молока і молочних продуктів  Михайлицька О.Р.

Фото1

Фото

Навчальний посібник з дисципліни «Технологія молочних і молоковмісних продуктів» містить контрольні та тестові питання з технології молочних продуктів: питного молока, вершків, кисломолочних продуктів, морозива, перелік індивідуальних завдань, а також завдання з технохімічного контролю виробництва продуктів. Виконання завдань сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу студентами в умовах дистанційної форми навчання студентів.

Детальніше ознайомитись із новим навчальним посібником «Технологія молочних і молоковмісних продуктів» можна у методичному кабінеті університету, бібліотеці та на кафедрі технології молока і молочних продуктів Університету.

  

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru