EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

В абревіатурі ЛАДС – Львівська аграрна дорадча служба. Саме тут, в умовах сучасної лабораторії молока, 19 жовтня 2022 року було проведене практичне заняття для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології згідно з навчальною програмою дисципліни «КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ». Спільно із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Гачаком Ю.Р. заняття проводив також директор ЛАДС – Паньків Іван Ярославович, випускник нашого Університету.

2
Львівська аграрна дорадча служба (ЛАДС) була створена 12 червня 2000 року внаслідок реалізації проєкту TACIS Європейського Союзу в 1998–2000 рр. Основним напрямком її діяльності є усунення труднощів, що постають перед малими та середніми виробниками молока, шляхом створення та посилення наявних кооперативів, які пропонують послуги, необхідні для ефективного функціювання системи молочного виробництва. Зовсім недавно ЛАДС активно реалізовувала проєкт «Підвищення конкурентної спроможності молочного сектору в Україні» за фінансової підтримки уряду Канади, наданої через Міністерство закордонних справ, міжнародної торгівлі і розвитку цієї країни (DFATD).

3

Саме заняття складалося з цікавого семінару із запитаннями-відповідями та практичної частини, що полягала в ознайомленні з новітнім обладнанням для оцінки якості молока відповідно до вимог Європейського Союзу. Це обладнання чудово освоїли теперішні працівники лабораторії молока, магістранти 2-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології (спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки молока і молочних продуктів») Мирослава Іванів і Наталя Маланчук.
Висловлюємо щиру вдячність директору ЛАДС Паньківу Івану Ярославовичу за організацію та сприяння у проведенні практично зорієнтованого заняття, а майбутнім магістрам – успішного захисту кваліфікаційних робіт, подальших успіхів.

4


Допис підготував доцент кафедри технології молока і молочних продуктів, професор університету Гачак Ю.Р.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru