EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
В рамках договору про співпрацю між колекцією культур-мікроорганізмів-продуцентів антибіотиків Львівського національного університету імені Івана Франка та кафедрою технології молока і молочних продуктів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького було проведено науковий семінар на тему «Молочнокислі мікроорганізми та їх супутники. Вимоги до пробіотичних культур».

 

1
Модератором зустрічі виступила завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, д.с-г.н., професор Орися Цісарик, яка виступила з доповіддю про використання молочнокислих бактерій у виробництві молочних продуктів та залучення пробіотичних культур для їх виготовлення.
В рамках наукового семінару обговорили проблеми та напрями вдосконалення технології функціональних молочних продуктів, зокрема аспірант Степан Тістечок, акцентував увагу на основних властивостях культур, ізольованих з природних еконіш.
У семінарі взяли участь доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Ірина Сливка та Любов Мусій, а також завідувач колекції культур-мікроорганізмів-продуцентів антибіотиків Олександр Громико та науковий співробітник кафедри генетики та біотехнології Львівського національного університету імені Івана Франка Василь Сирватка, які під час обговорення обмінялися думками щодо використання пробіотичних культур у технології молочних продуктів.

1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru