EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

11 жовтня відповідно до робочої програми з дисципліни «Контроль якості харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Харчові технології» професор університету, доцент Гачак Ю. Р. провів лабораторне заняття в умовах виробничої лабораторії на Ринку «Привокзальний» м. Львова.

 

1

Під час проведення заняття студенти змогли набути практичних навиків у двох відділах лабораторії, зокрема ознайомитись як проводиться загальний огляд продукції, здійснюються численні дослідження м’ясних виробів, молочної продукції, меду та інших харчових продуктів. В умовах лабораторії щоденно проводиться ветеринарно-санітарне інспектування з недопущення попадання через харчові продукти багатьох інфекційних та інвазійних хвороб, задіяна значна роз’яснювальна робота серед продавців на ринку.
Висловлюємо щиру вдячність працівникам лабораторії, особливо нашому випускнику Куциняку Івану Володимировичу за допомогу в організації та безпосередньому проведенні заняття.
Щоденною своєю працею працівники лабораторій, більшість з яких наші випускники надійно охороняють безпеку і здоров’я численних споживачів.

1

1

Саме лікарі ветеринарної медицини тут щоденно несуть свою нелегку та відповідальну службу, оберігаючи наше із вами здоров’я.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru