EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

7 листопада на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція з освітньої компоненти «Методологія наукових досліджень» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня ОПП «Харчові технології» та другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Лекцію провів наш випускник – кандидат сільськогосподарських наук, завідувач лабораторії інтелектуальної власності та аналітичних досліджень Інституту біології тварин НААН Іван Лучка. Тема лекції «Організаційні аспекти наукової діяльності» є актуальною та викликала у здобувачів неабияку зацікавленість.

1

Під час лекції Іван Васильович розповів здобувачам вищої освіти про історію розвитку та основні напрями наукової діяльності Інституту біології тварин НААН. Упродовж виступу лектор акцентував увагу на практичних аспектах та прикладах, які викликали науковий інтерес та запитання студентів.
На лекції панувала дружня атмосфера, а інформація про Інститут зацікавила здобувачів вищої освіти, які відчули важливість і перспективність саморозвитку.

1

1

Висловлюємо щиру подяку лекторові за змістовну, інформативну лекцію та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Ольга Михайлицька

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru