EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 9

21 листопада 2023 року відбулася зустріч гаранта спеціальності, професора Орисі Цісарик, з академічною спільнотою щодо обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування і переробки молока” другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

2 6

У зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, доцент Ігор Двилюк, декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, керівник навчально-методичного відділу, доцент Тарас Пенцак і науково-педагогічні працівники, які забезпечують обов’язкові та вибіркові освітні компоненти освітньо-професійної програми.

3 7

4 6
Під час зустрічі учасники обговорили освітньо-професійну програму, зокрема її мету і компетентності та програмні результати навчання. Особливий акцент було зроблено на практичній підготовці майбутніх фахівців, що забезпечується двома видами практик – виробничою та дослідницькою.
Запропоновано в контексті Стратегії розвитку Львівської області, зокрема щодо актуальності ресурсозбереження, запровадити обов’язкову освітню компоненту “Безвідхідні технології в молокопереробній галузі”.

Допис підготувала Орися Цісарик, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru