EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 7

22 лютого 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів було проведено майстер-клас з дослідження якості молока для випускних класів школи № 31 міста Львова.

Зустріч розпочалася ознайомленням учнів з особливостями підготовки здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”. Завідувач кафедри, професор Орися Цісарик розповіла про основні завдання, які виникають у спеціалістів харчової промисловості, – виготовлення якісної та конкурентоспроможної продукції, що відповідає міжнародним стандартам.

 

Спробувати себе у ролі науковців учні змогли, дослідивши якісні показники молока відомих торгових марок, під керівництвом доцентів кафедри Ольги Михайлицької та Любові Мусій. Було встановлено відповідність показників якості вимогам діючої нормативної документації.

Учні з особливою цікавістю та старанністю брали участь у дослідженнях.

На завершення усі присутні мали можливість продегустувати смачне морозиво.

5 4

Допис підготувала Інна Скульська

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru