EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

20 листопада 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів разом із здобувачами першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» взяли участь в онлайн-вебінарі на тему «Система управління якістю», який провела керівниця відділу контролю якості виробництв FOZZY Group Ольга Мручковська.

Screenshot 2025 11 20 125434

 

Screenshot 2025 11 20 124458

Під час вебінару було розглянуто такі питання:

  • які новітні технології використовує «Сільпо» у виробництві харчових продуктів;
  • як оптимізувати виробничі процеси для зменшення харчових відходів;
  • яких стандартів якості та безпеки дотримується «Сільпо»;
  • як проводиться контроль якості та перевірка кінцевих продуктів;
  • які етапи включає процес розробки нового продукту (молочної та м’ясної продукції);
  • які фактори враховуються під час створення нових рецептів.

Screenshot 2025 11 20 123623

Screenshot 2025 11 20 131724

Screenshot 2025 11 20 132044

Screenshot 2025 11 20 133123

Screenshot 2025 11 20 134325

Screenshot 2025 11 20 135541

Участь у заході сприяла поглибленню результатів навчання з освітніх компонентів «Контроль якості та безпека продукції» та «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів», а отримані знання й практичні навички будуть використані в освітньому процесі підготовки фахівців молокопереробної галузі. Щиро дякуємо представникам FOZZY Group за співпрацю у підготовці майбутніх фахівців харчової промисловості.

Допис підготував Іван ЛУЧКА, старший викладач

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru