«Вебінар з системи управління якістю: досвід FOZZY Group для здобувачів та викладачів»
- Деталі
-
Опубліковано: 01 грудня 2025
-
Перегляди: 20
20 листопада 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів разом із здобувачами першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» взяли участь в онлайн-вебінарі на тему «Система управління якістю», який провела керівниця відділу контролю якості виробництв FOZZY Group Ольга Мручковська.


Під час вебінару було розглянуто такі питання:
- які новітні технології використовує «Сільпо» у виробництві харчових продуктів;
- як оптимізувати виробничі процеси для зменшення харчових відходів;
- яких стандартів якості та безпеки дотримується «Сільпо»;
- як проводиться контроль якості та перевірка кінцевих продуктів;
- які етапи включає процес розробки нового продукту (молочної та м’ясної продукції);
- які фактори враховуються під час створення нових рецептів.






Участь у заході сприяла поглибленню результатів навчання з освітніх компонентів «Контроль якості та безпека продукції» та «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів», а отримані знання й практичні навички будуть використані в освітньому процесі підготовки фахівців молокопереробної галузі. Щиро дякуємо представникам FOZZY Group за співпрацю у підготовці майбутніх фахівців харчової промисловості.
Допис підготував Іван ЛУЧКА, старший викладач
