EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Нещодавно відбувся вебінар на тему: «Свинарство в Європі та світі – основні тенденції та виклики». Участь у заході прийняв доцент кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин Луник Ю. М.


Для обговорення виносилось багато цікавих та важливих питань. Перед виробництвом свинини в Європі стоїть цілий ряд викликів. Ефективність свинарства залежить від багатьох факторів, в тому числі і від генотипу та навколишнього середовища.
Основними параметрами ефективності виробництва свинини в Європі є кількість і якість м’яса і жиру, споживання корму, добові прирости, коефіцієнт конверсії корму, плодючість, розмір гнізда, кількість поросят на рік, лактаційна цінність свиноматок, лібідо та якість сперми кнурів…
Особлива увага приділяється використанню високопродуктивних кнурів різних порід.
Важливою умовою утримання свиней є їх добробут.
Для забезпечення максимальних показників продуктивності свиней слід не тільки забезпечити повноцінну годівлю, але й оптимальну структуру кормових сумішей.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru