EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З метою виконання наказу ректора №42 від 26.02.2021 щодо вивчення потреб ринку праці та моніторингу працевлаштування випускників 18 травня на кафедрі екології відбулась онлайн-зустріч для студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» та «Магістр» із випускниками ОП «Екологія» другого (магістерського)рівня Вижвою Антоном і Фридрак Софією. Зараз вони працюють у Департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації. Вижва Антон є головним спеціалістом відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки, а Фридрак Софія – провідним спеціалістом відділу економіки природокористування.

 

Під час зустрічі наші випускники розповіли про напрямки діяльності департаменту та відділів, у яких вони працюють, вимоги щодо професійної підготовки здобувачів вищої освіти та надали інформацію щодо вакансій. Також обговорили питання організації спільних профорієнтаційних заходів для здобувачів освітньої програми «Екологія».
Здобувачі ОП задавали питання щодо можливих вакансій і подальшого кар’єрного росту та отримували на них розгорнуті відповіді.
Такі зустрічі з випускниками ОП «Екологія» сприяють поглибленню дружніх та ділових стосунків між поколіннями студентів, додають мотивації студентам до подальшого плідного навчання та впевненості у правильному виборі свого професійного шляху, допомагають при виборі місця проходження практики, а також забезпечують впевненість у кар’єрному рості.

Колектив кафедри екології вдячний своїм випускникам Антону та Софії за дружню та цікаву зустріч.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru