EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Підсумковим етапом підготовки здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Екологія» першого (бакалаврського) рівня став захист кваліфікаційної роботи, який відбувся 21 лютого на факультеті громадського розвитку та здоров’я. Атестація відбувалася у змішаній формі.

Відповідно до наказу ректора університету № 6 від 11 січня 2022 року головою екзаменаційної комісії був призначений Гречаник Руслан Мар’янович, кандидат сільськогосподарських наук, директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.
Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Екологія» відбувся в теплій та товариській атмосфері. Здобувачі освітньої програми підготували змістовні доповіді своїх робіт та представили їх на презентаціях. У своїх виступах вони зосередили увагу на поясненні отриманих результатів та обгрунтуванні сформульованих пропозицій. Варто відзначити високий рівень підготовки таких здобувачів як Клачука Вадима, Головчака Романа, Бекар Ірини, Біланин Галини, Бичика Романа, Пундика Михайла та Павлів Марти.
Екзаменаційна комісія оцінила результати роботи бакалаврів та прийняла рішення щодо присвоєння здобувачам вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр».
Віримо, що набуті за час виконання кваліфікаційної роботи знання та навички стануть фундаментом для професійної реалізації кожного випускника.
Декан факультету Руслан Пеленьо та колектив кафедри екології щиро вітає своїх випускників із успішним завершенням навчання на освітній програмі та початком нового етапу.


Ольга Сухорська, доцентка кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru