- Деталі
-
Опубліковано: 03 листопада 2025
-
Перегляди: 36
У середу, 05 листопада 2025 р. о 16 год. 20 хв. на платформі ZOOM у форматі відеоконференції відбудеться відкрита зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу з членами експертної групи в рамках проведення акредитаційної експертизи освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Тема: ID 4261, 6655 05.11.2025 Відкрита зустріч
Час: 5 лист. 2025 16:20 PM Київ
Приєднатися до конференції Zoom
https://us04web.zoom.us/j/78402447432?pwd=AJ1PsFO7KGoBesrgrIODn16Z711hvq.1
Ідентифікатор конференції: 784 0244 7432
Код доступу: 051199
- Деталі
-
Опубліковано: 06 жовтня 2025
-
Перегляди: 72
2–4 вересня 2025 року завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик і старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Іванна Двилюк у складі делегації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідали Вроцлавський природничий університету (Республіка Польщі). Орися Цісарик та Іванна Двилюк взяли участь урочистостях початку 2025–2026 навчального року та науковій конференції «Одне здоров’я: люди, тварини і середовище – наше спільне майбутнє», в межах яких обговорювалися також проблеми здорового харчування людини, виробництва продуктів для здоров’я і впливу харчової індустрії на навколишнє середовище.

