EN   UA

Logo

 КАФЕДРА ФІЛОСОФІЇ ТА ПЕДАГОГІКИ

 

Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Смолінська Олеся Євгенівна


Телефон кафедри: (032) 239-26-46 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50 
E-mail: philosophy@lvet.edu.ua 

  

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Укладено двосторонню угоду про співпрацю між нашим університетом та Українським Вільним Університетом (м. Мюнхен, Німеччина).

Тепер наші магістранти освітньої програми «Освітні, педагогічні науки» можуть (за умови виконання певних вимог) отримати документ про освіту цього знаного вишу. Наші викладачі-гуманітарії, особливо – з педагогічною освітою, матимуть змогу стажуватися в одному із провідних університетів, дух українства в якому завжди був на піднесенні.
Доцент кафедри філософії та педагогіки Олег Огірко взяв участь у роботі Міжнародної конференції «Геноцид проти України: 1932-1933», у ході якої численна українська делегація мала ще низку зустрічей та відвідин. Зокрема – зустріч із Генеральним консулом України в Мюнхені.

Не менш вагомим було вшанування пам’яті Великих Українців: митрополита Андрея Шептицького, провідника ОУН Степана Бандери, Григорія Ващенка – автора визначної педагогічної праці «Виховний ідеал», принципового опонента радянської педагогіки, того, хто помітив педагогічний талант А. Макаренка, сприяв його розвитку, хоч і був його непримиренним опонентом.
Знаємо, що співпраця наших університетів буде плідною, сприятиме розвитку студентів та викладачів.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru