EN   UA

Logo

 КАФЕДРА ФІЛОСОФІЇ ТА ПЕДАГОГІКИ

 

Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Смолінська Олеся Євгенівна


Телефон кафедри: (032) 239-26-46 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50 
E-mail: philosophy@lvet.edu.ua 

  

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

5 грудня 2022 року відбулася зустріч внутрішніх стейкхолдерів, членів робочої групи, здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» із гарантом ОП проф. Олесею Смолінською.

Жвава бесіда, активна налаштованість на співпрацю, що відчувалася від усіх учасників зустрічі, забезпечили продуктивну співпрацю. Було обговорено структуру освітніх компонент та особливості планування освітнього процесу (всі вибіркові віднесені на 3 семестр). Магістранти ознайомилися також зі змістом «Каталогу вибіркових дисциплін», групуванням вибіркових компонент і процедурою їх вибору. Учасники зустрічі відзначили як позитив те, що освітня програма пропонує збалансовану підготовку сучасного викладача, яка не замикається винятково на дисциплінах психолого-педагогічної спрямованості, що, в перспективі, може розширювати горизонти працевлаштування. Було запропоновано внести до Каталогу вибіркові дисципліни з інших освітніх програм, що діють в університеті, зокрема «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування».
Слід зазначити, що колеги (внутрішні стейкхолдери) з цікавістю сприйняли партнерський спосіб обговорення й загальну обстановку, що панує в комунікаціях між викладачами з теперішнього та майбутнього часу.

Допис підготувала гарант ОПП «Освітні, педагогічні науки» проф. Олеся Смолінська

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru