EN   UA

 

logo

 

КАФЕДРА ГЕНЕТИКИ І РОЗВЕДЕННЯ ТВАРИН

 

 

Музика Леся Іванівна, завідувач кафедри генетики і розведення тварин, доцент, кандидат біологічних наук

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 28

Збереження генетичних ресурсів тварин є глобальною проблемою сьогодення, яку доцільно розглядати в межах збереження всього біологічного різноманіття, а її вирішення передбачає використання як загальнобіологічних, так і специфічних методологічних підходів (генетичних, селекційних, біотехнологічних), відпрацьованих практикою ведення тваринництва.

9 листопада 2023 року в Інституті біології тварин НААН для здобувачів вищої освіти біолого-технологічного факультету спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з дисципліни “Розведення сільськогосподарських тварин” завідувач лабораторії розведення та селекції тварин, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН Єлизавета Федорович прочитала гостьову лекцію на тему: “Шляхи збереження біорізноманіття різних видів сільськогосподарських тварин в Україні”. Лекція проходила в змішаному форматі – онлайн/офлайн. Разом із нашими студентами лекцію слухали здобувачі Поліського національного університету.

5 3

Дякуємо лектору за актуальну, цікаву і змістовну лекцію, а також співробітникам Інституту біології тварин, які ознайомили з роботою наукових лабораторій та напрямами їхніх досліджень.
Допис підготували: Леся Музика, доцент; Петро Боднар, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru