EN   UA

 

logo

 

КАФЕДРА ГЕНЕТИКИ І РОЗВЕДЕННЯ ТВАРИН

 

 

Музика Леся Іванівна, завідувач кафедри генетики і розведення тварин, доцент, кандидат біологічних наук

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Протягом лютого-березня 2024 року відбулися робочі зустрічі викладачів кафедри генетики і розведення тварин зі стейкхолдером, директором благодійної організації Львівської аграрної дорадчої служби Іваном Паньківим.

Під час зустрічей викладачі кафедри – Леся Музика, Юрій Кропивка, Петро Боднар, Володимир Боднарук та Андрій Жмур – обговорили з Іваном Паньківим робочі програми дисциплін: “Основи фахової діяльності”, “Генетика з біометрією”, “Генетика тварин” і “Розведення сільськогосподарських тварин”, які читають для студентів біолого-технологічного факультету ОП “Технологія виробництва і переробки продукція тваринництва” та “Зоофізіотерапія”. З урахуванням регіональних особливостей та побажань стейкхолдера були внесені зміни в робочі програми. Розглянули особливості проведення лекцій, лабораторних та практичних занять в умовах навчального центру, лабораторії якості молока ЛАДС та в господарствах, з якими співпрацює дорадча служба.
Завідувач кафедри, доцент Леся Музика та директор ЛАДС Іван Паньків переуклали угоду про навчально-виробничу і наукову співпрацю. З гарантом спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” Юрієм Кропивкою обговорено та внесено корективи в освітню програму і робочі навчальні плани підготовки бакалаврів за названою спеціальністю.

1

1

1

1

1

1

Допис підготували Леся МУЗИКА і Юрій КРОПИВКА, доценти

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru