EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

8 листопада за ініціативи гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока», завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Цісарик О.Й. відбулася робоча зустріч з стейкхолдером, членом навчально-методичної комісії спеціальності 181 Харчові технології – директором з контролю якості МК «Галичина» Вовк М.І. Під час зустрічі обговорено перелік компетентностей та елементів освітньої складової для здобувачів вищої освіти.

Детальніше: Робоча зустріч з членом навчально-методичної комісії спеціальності 181 харчові технології

1

В абревіатурі ЛАДС – Львівська аграрна дорадча служба. Саме тут, в умовах сучасної лабораторії молока, 19 жовтня 2022 року було проведене практичне заняття для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології згідно з навчальною програмою дисципліни «КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ». Спільно із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Гачаком Ю.Р. заняття проводив також директор ЛАДС – Паньків Іван Ярославович, випускник нашого Університету.

Детальніше: Цікаве заняття у сучасній лабораторії молока ЛАДС