EN   UA

emblema

 

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

В.о. завідувача кафедри,  кандидат сільськогосподарських наук, доцент Осередчук Роман Степанович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages

4-5 травня на біолого-технологічному факультеті відбулася науково-практична онлайн-конференція під назвою “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького”. Здобувачі вищої освіти мали можливість виголосити свої наукові доробки в трьох секціях.
Одна з них - секція “Зоофізіотерапії”, яка запрацювала вперше і відразу привернула до себе увагу. Тут було представлено та виголошено найбільшу кількість студентських доповідей. Участь брали студенти різних факультетів.

Вступне слово виголосив декан факультету Бойко Андрій Олександрович, який привітав учасників та всіх присутніх із початком роботи секції та наголосив на перспективності освітньої програми “Зоофізіотерапія”, а також побажав усім плідної та змістовної роботи.
Робота секції пройшла у невимушеній атмосфері, студенти презентували свої наукові роботи, які відзначалися новизною, актуальністю та практичністю. Всі доповіді були унаочнені цікавими та інформативними презентаціями. Майже кожна робота викликала жваве обговорення, під час якого доповідачі давали грунтовні та вичерпні відповіді на запитання студентів та викладачів.
На завершення усі доповідачі отримали сертифікати учасника конференції та солодкий подарунок - по баночці меду. Кращі доповіді були відзначені грамотами, їх отримали здобувачі вищої освіти Химчук Ю.Ю., Зеленяк Х.І., Рєзнік Ю.Р., Глодик Є.О., Данілова Ю.В.

MyCollages 2

MyCollages 1
Керівники секції привітали учасників з вдалим початком наукової діяльності, наголосили на актуальності питань, які вони порушують, а також побажали оптимізму, наснаги та віри у світле майбутнє України.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru