EN   UA

emblema

 

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

В.о. завідувача кафедри,  кандидат сільськогосподарських наук, доцент Осередчук Роман Степанович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 02 11 13 52 26 913

На кафедрі технології виробництва та переробки продукції тваринництва відбувся захист звітів та щоденників про проходження виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” вперше за освітньою програмою “Зоофізіотерапія”.

зображення viber 2024 02 11 13 53 20 138

зображення viber 2024 02 11 13 53 20 478

зображення viber 2024 02 11 13 53 20 784 1

Базами проходження практики стали Благодійна організація Благодійний фонд “Домівка врятованих тварин”, що розташована у парку “Знесіння” міста Львова, і Центр фізичного здоров’я та реабілітації тварин (селище Рудно, Львівська область). Обидві здобувачки вищої освіти Аліна Букрєєва та Тетяна Грішаєва проходили практику за тематичним напрямом “Фізична реабілітація тварин”. З поставленими завданнями студентки впоралися, і при комісії успішно захистили підготовані звіти. Під час захисту здобувачки розповіли про свої дослідження та набуті практичні навички. Вони продемонстрували глибоке розуміння теми, яка була предметом їх досліджень, а також креативний підхід до вирішення завдань, які перед їх поставив керівник практики, доктор сільськогосподарських наук, старший викладач кафедри Наталія Мазур.

У межах захисту студенти не лише відповідали на запитання викладачів, а й ділилися своїми враженнями та висновками з іншими учасниками заходу. Кожен із них продемонстрував високий рівень професійної підготовки та впевненість у своїх можливостях.

Захист звітів-щоденників став не лише важливим кроком у навчальному процесі, а й можливістю для здобувачів продемонструвати свої знання та навички. Вітаємо всіх учасників заходу з успішним захистом та бажаємо подальших творчих досягнень у майбутньому!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru