EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

З метою впровадження у навчальний процес сучасних методик, засобів мотивацій студентів до навчання та засобів активізаційної роботи студентів викладачі кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин проходять курси підвищення кваліфікації як за кордоном так і в наукових закладах України.

Детальніше: Стажування

31 травня 2022 року відбувся онлайн-вебінар, проведений «Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти» на тему: «Інноваційні технології виробництва м’яса бройлерів в Україні», модератором якого була професор кафедри технології у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України Вікторія Мельник.

Детальніше: Семінар щодо питань інноваційних підходів з виробництва м’яса птиці: досвід в Україні та за...