EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Нещодавно студенти III курсу, які навчаються за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» на біолого-технологічному факультеті, з асистенткою Барило Є.О. відвідали виставкові зали з різними видами акваріумних риб та рослин. До речі, цікаву та пізнавальну екскурсію провів випускник нашої спеціальності Павло Гольмаш. Він також розповів про практичні специфіки роботи з акваріумними мешканцями.

Акваріумістика є актуальним та перспективним напрямом аквакультури. Якщо говорити про тенденції в сучасному розвитку цього напряму то, як зазначають фахівці, в Україні є для цього великі перспективи. Все більше і більше людей облаштовують акваріуми в будинках, офісах, ресторанах і т.д. Відповідно зростає попит у справжніх фахівцях, які знають всі елементи та тонкощі специфіки акваріуму, що стане не просто елементом декору, а частинкою загадкового підводного світу в мініатюрі.

Акваріум сьогодні – це не лише естетичне задоволення від споглядання краси, але й важливий компонент підтримки здоров’я, енергетичного потенціалу та психічної рівноваги людини.

Євгенія Барило

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru