EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


18 та 25 грудня на біолого-технологічному факультеті відбувалось засідання Екзаменаційної комісії з проведення кваліфікаційного екзамену та захисту дипломних робіт студентів заочної форми скороченого терміну навчання, які завершили освітньо-професійну програму бакалаврського рівня за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».
Екзаменаційну комісію очолила кандидат сільськогосподарських наук, науковий співробітник відділу вивчення біоресурсів водосховищ Інституту рибного господарства НААН України Тучапська Анна Ярославівна. Вона відзначила добру теоретичну підготовку майбутніх спеціалістів, а також актуальність та практичність тем дипломних робіт, що були допущені до захисту.

Впевнені та професійні відповіді на складні питання, наукова та дружня атмосфера в аудиторії знаменували успішний захист робіт. Всі представлені до захисту дипломні роботи були підготовлені на належному рівні та успішно захищені. Студенти випускники показали достатній рівень здобутих професіональних компетентностей та свої практичні навички, що необхідні для щоденної праці.

Колектив деканату біолого-технологічного факультету та співробітники кафедри водних біоресурсів та аквакльтури щиро вітають усіх випускників з успішним завершенням навчання. Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і вдосконалювати себе, реалізовувати свої мрії та приносити благо нашій державі.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru