EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

21 грудня відбулось засідання ради роботодавців за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура» і представників кафедри водних біоресурсів та аквакультури.

На засіданні розглядали ряд питань, а саме:
1. Обговорення та внесення змін до освітньо-професійної програми за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» за освітнім ступенем «бакалавр» на 2022-2023 рр.
2. Обговорення та внесення змін до освітньо-професійної програми за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» за освітнім ступенем «магістр» на 2022-2023 рр.
3. Уточнення баз практик, поновлення та укладання договорів з керівниками підприємств, фізичними особами-підприємцями, забезпечення ними належних умов для студентів-практикантів.
4. Розподіл здобувачів вищої освіти 3 курсу за освітнім ступенем «бакалавр» та 1 курсу за освітнім ступенем «магістр» на бази проходження виробничої практики у 2022-2023 н. р.
5.Залучення студентів-практикантів до технологічних процесів вирощування риби в господарствах різних форм власності.
6. Працевлаштування випускників, які позитивно зарекомендували себе під час проходження виробничої практики.
В обговоренні взяли участь: кандидат сільськогосподарських наук, заступник директора ПрАТ Львівський обласний виробничий рибний комбінат Янінович Йосип Євстахійович; директор ТзОВ «Карпатський водограй» Габуда Олег Андрійович; керівник ФГ «Добротвірськийрибзавод» Депа Роман Іванович. Роботодавці наголосили, що представлені програми, розроблені з урахуванням актуальних проблем сьогодення. Навчання фахівців зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» за даними програмами відповідає потребам галузі рибництва. Належна підготовка здобувачів вищої освіти забезпечується поєднанням гуманітарних, фундаментальних та фахових дисциплін, логічною послідовністю їх освоєння, відповідністю освітніх компонент, визначених стандартами вищої освіти компетентностям та результатам навчання.

Петро Пукало, доцент

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru