EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Untitled

      25 жовтня на кафедрї іхтіології та зоології Білоцерківського НАУ відбулися Другі всеукраїнські наукові читання, присвячені 65-річчю з дня народження професора Клименка Олега Миколайовича.

       В онлайн-зустрічі взяли учні вченого, колеги та науково-педагогічні працівники Білоцерківського національного аграрного університету, Університету Григорія Сковороди в Переяславі, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Рівненського державного гуманітарного університету, Поліського національного університету.

 

Untitled0

Попри сталу тематику онлайн-зустрічі, учасники обговорили багато інших питань, які турбують вчених та педагогів  вищої школи, а також обмінялися досвідом.

     У наукових читаннях взяв участь доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури нашого університету Пукало П.Я, який ознайомив учасників з особливостями підготовки фахівців спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

Untitled1

    Насамкінець учасники зустрічі у своїх доповідях відзначили, що доктор біологічних наук, професор Клименко О.М. мав високий авторитет, користувався повагою в наукових колах та зробив значний внесок у розвиток вчення про морфологію риб і підготовку висококваліфікованих фахівців галузі рибництва.

Петро Пукало,

доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru