EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

30 12 22

На кафедрі водних біоресурсів та аквакультури 20 – 21 грудня 2022 року відбувалися засідання Екзаменаційної комісії з проведення атестаційного екзамену та публічного захисту магістерських робіт здобувачів вищої освіти, які повністю виконали навчальний план за освітньо-професійною програмою магістерського рівня зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

Екзаменаційну комісію очолювала кандидат сільськогосподарських наук, науковий співробітник відділу вивчення біоресурсів водосховищ Інституту рибного господарства НААН України ТУЧАПСЬКА Анна Ярославівна.

Вже традиційно такі заходи на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури відбуваються у дружній, невимушеній атмосфері триває наукова дискусія, лунають чіткі та професійні відповіді на питання членів екзаменаційної комісії та колег студентів.
Випускники представили до захисту актуальні у практичному й науковому плані наукові роботи, які аргументовано доповіли з унаочненням своїх результатів цікавими та доказовими презентаціями. Продемонстрували належну теоретичну підготовку та володіння практичними навичками, які потрібні у щоденній нелегкій роботі фахівців галузі аквакультури.
Завідувач та співробітники кафедри водних біоресурсів та аквакультури щиро вітають своїх вчорашніх студентів, а сьогодні «МАГІСТРІВ», з успішним завершенням цього етапу навчання у їхньому житті, та бажають продовжувати вчитися і вдосконалювати себе, стійко витримувати виклики сьогодення і дивитися в майбутнє з вірою та оптимізмом в себе та державу Україна.

Сенечин В.В., доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru