EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

22 листопада 2023 року на факультеті економіки та менеджменту відбулося засідання Вченої ради. Декан факультету Олег Гримак прозвітував про виконану роботу, підбив підсумки вступної кампанії та факультеті та коротко окреслив перспективи. Також виступив виконуючий обов’язки ректора Університету Іван Парубчак, який виклав науково-педагогічним працівникам основні аспекти подальшої роботи Університету та факультету зокрема.

Це засідання було також присвячене презентації спільної роботи науковців факультету економіки та менеджменту у вигляді колективної монографії “Євроінтеграційні перспективи розвитку аграрної економіки України”. Варто зазначити, що ця робота стала першим вагомим доробком такого формату на факультеті.

1

1

Під час презентації монографії виступив її науковий редактор, професор Володимир Колодійчук, який зазначив, що пропонована праця присвячена дослідженню теоретичних засад реформування аграрної економіки та історичних аспектів розвитку сільського господарства на різних етапах становлення української державності. Ця наукова робота складається зі семи розділів, авторами яких стали 24 науковці факультету, а саме: Н. М. Войтович, Д. Д. Пожоджук, М. Г. Шульський, І. О. Парубчак, Н. Б. Радух, М. П. Матвеєва, В. І. Ярошович, Б. Б. Бричка, В. А. Чемерис, В. Л. Максим, Т. Т. Небоженко, Г. П. Бричка, О. Я. Гримак, М. В. Вовк, О. В. Копитко, С. І. Поперечний, М. І. Флейчук, В. А. Колодійчук, В. М. Новосад, Т. В. Калайтан, О. В. Терлецька, І. Р. Данчевська, В. В. Липчук, Н. В. Липчук.
Особливу подяку професор Володимир Колодійчук висловив літературному редактору Світлані Ваврін за ретельність та уважність у процесі роботи над доволі великим за обсягом текстом – 654 сторінки, Галині Бричці – за допомогу у зборі інформації та її форматуванні, а також декану факультету Олегу Гримаку – за підтримку у розробці, написанні та виданні монографії.

1

1

1

1

Колектив авторів висловлює щирі сподівання, що монографія виявиться корисною для всіх тих, хто цікавиться проблемами аграрної економіки та перспективами її інтеграції до Європейського Союзу.

Допис підготувала Мирослава Вовк, заступник декана факультету економіки та менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru