EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


Студенти та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького взяли участь в роботі «Міжуніверситетського кар’єрного заходу – «Час працювати».

"Час працювати"-перший загальноукраїнський міжуніверситетський кар’єрний захід, який об’єднує 10 провідних вітчизняних університетів із Києва, Львова і Харкова та понад 30 компаній-партнерів та стейкхолдерів, які роблять вагомий внесок у професійний розвиток молоді і відновлення нашої країни. Ідея заходу “Час працювати” полягає в демонстрації сучасних університетів як осередку змін, де створюються можливості для самовдосконалення, професійного розвитку майбутнього фахівця протягом життя з урахуванням європейських стандартів і відповідно до потреб сучасного ринку праці.
Студенти спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» взяли участь у воркшопі представника мережі аптек «Подорожник» та компанії «Фармак».


Про вакансії, вимоги до працівників, умови роботи в компанії розповіла представник «компанії Фармак» Тетяна Семендєєва.
Керівник програми співпраці з освітніми закладами компанії «Подорожник» Марія Скриник ознайомила присутніх з компанією, її місією та цінностями, соціальними проектами та перспективами стажування, а потім працевлаштування в ній студентів. Вона представила програму «Start» (Start small and seek scale), ціллю якої є розвиток та практичне працевлаштування майбутніх молодих фахівців, які будуть розвивати фармацевтичну галузь разом із Podorodzhnyk.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru