EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01Під керівництвом доцента кафедри фармації та біології Федіна Романа Михайловича під час практики з «Промислової технології лікарських засобів» відбулася екскурсія студентів 4 курсу освітньої програми «Фармація, промислова фармація» на найстаріше підприємство, історія якого сягає понад 100 років, де виготовляють ліки. АТ «Галичфарм» є лідером у сфері виробництва готових лікарських засобів, фіто-хімічних субстанцій на основі екстракції рослинної лікарської сировини. Сьогодні асортимент виробництва налічує близько 87 (з урахуванням форм дозування) генеричних та оригінальних лікарських засобів в таких формах випуску як: ін’єкції в ампулах, таблетки, розчини, екстракти, сиропи та краплі.

01Керівник служби навчання і розвитку персоналу АТ «Галичфарм» Івашина Мар’яна Миколаївна розповіла студентам про історичні віхи становлення і розвитку підприємства, його структуру, матеріально-технічним забезпечення, умовами праці. Начальник ампульного цеху ознайомив студентів з технологічним процесом ампульного виробництва, зокрема, лінією для сприцевого заповнення ампул розчинами.
Спікери запропонували студентам можливість подальшого працевлаштування АТ «Галичфарм», яка входить до складу корпорації «Артеріум».

01

01

01

Дякуємо за надзвичайно цікаву лекцію та екскурсію.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru