- Деталі
-
Опубліковано: 30 червня 2025
-
Перегляди: 37
У період з 28 квітня по 9 червня 2025 року співробітники кафедри технології молока і молочних продуктів: доценти – Володимира Наговська, Оксана Білик, Любов Мусій, Ірина Сливка та старший викладач Іван Лучка пройшли міжнародне наукове стажування на тему «Безпека харчових продуктів: інновації, технології, перспективи». Стажування було організоване Університетом сільського господарства в Кракові (URK) у співпраці з Українським університетом у Європі (UUE-F) і було спрямоване на підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників українських закладів вищої освіти.
До участі у стажуванні також долучилися представники Луцького національного технічного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного та Національного університету «Чернігівська політехніка».