EN   UA

 КАФЕДРА БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЦТВА ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ


logo
Завідувач кафедри
, кандидат технічних наук, доцент, доктор філософії 
Чайковський Борис Петрович

Тел. (032) 239-26-98
Електрона адреса кафедри: bmech@lvet.edu.ua  bvmtp@ukr.net

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У догляді за дрібними домашніми тваринами величезну роль відіграє їх правильне харчування, врахування фізіологічних потреб, а особливо врахування рекомендацій клінічного харчування дрібних домашніх тварин у разі наявних патологій.

Саме тому 19 березня – 26 березня 2024 року на базі кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька факультету ветеринарної медицини, НУБіП України в онлайн-форматі на платформі ZOOM проведено цикл лекцій щодо клінічного харчування дрібних домашніх тварин. Організаторами заходу були В’ячеслав Соломон, кандидат ветеринарних наук, доцент, завідувач кафедри та Василь Поляковський, кандидат ветеринарних наук, доцент.

1

Онлайн-лекцію на тему “Клінічне харчування дрібних домашніх тварин” відвідала доцент кафедри безпеки виробництва та механізації виробничих процесів у тваринництві Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Юліана Білаш.
Нутрієнтна підтримка за найпоширеніших патологій, що ґрунтується на рекомендаціях FEDIAF, та готові рішення, що відповідають регламентам PARNUT, – це все розглядалося на циклі лекцій від бренду PURINA Pro PLAN.

1

1

Спікер лекцій – Антоніна Старенька, лікар ветеринарної медицини, сертифікований спеціаліст з терапевтичного харчування дрібних домашніх тварин NAVC (Американська компанія), менеджер по роботі з ветеринарним каналом PURINA PetCare.

Допис підготувала Юліана Білаш, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru