EN   UA

 КАФЕДРА БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЦТВА ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ


logo
Завідувач кафедри
, кандидат технічних наук, доцент, доктор філософії 
Чайковський Борис Петрович

Тел. (032) 239-26-98
Електрона адреса кафедри: bmech@lvet.edu.ua  bvmtp@ukr.net

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 8

З 22 по 26 квітня 2024 року на кафедрі безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві відбувся Тиждень охорони праці, приурочений до Всесвітнього дня охорони праці. Захід розпочався із вшановування пам’яті працівників, які загинули на виробництві та на війні з російським агресором.

MyCollages 3MyCollages 1

7

У перший день з вітальним словом виступили декан біолого-технологічного факультету, доцент Андрій Бойко та завідувач кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві, доцент Борис Чайковський.

На захід завітав також професор кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича Василь Чемерис.

Цього року Всесвітній День охорони праці проходив під девізом “Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці”. Саме цій темі були присвячені заняття впродовж тижня.

Перед кожним заняттям викладачі кафедри привертали увагу здобувачів вищої освіти Університету до впливу зміни клімату на умови праці та стан здоров’я у процесі трудової діяльності. Окрім обговорення актуальних питань з охорони праці, усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих працівників на робочих місцях та українських захисників.

У середу, 24 квітня 2024 року, на кафедрі відбувся круглий стіл, на якому з доповідями на тему девізу Всесвітнього Дня охорони праці виступали студенти. Активну участь у круглому столі взяла заступник декана біолого-технологічного факультету Олена Крушельницька. Цікаві та пізнавальні доповіді підготували студенти: Назар Бондар, Юлія Павлюк, Дарія Федорова, Аліна Любарська, Анастасія Власюк, Вероніка Кондратюк, Дарія Височина, Анастасія Агій, Вероніка Пеленьо, Анастасія Франчук, Максим Шутак, Марина Макаринська, Анастасія Процай.

У своїх доповідях здобувачі вищої освіти змістовно висвітлили причини та наслідки, що викликають глобальні зміни клімату, та їх вплив на безпеку та гігієну праці у процесі трудової діяльності. А також надали рекомендації, що ми можемо зробити, щоб допомогти боротися зі зміною клімату.

Щира вдячність Всім, хто долучився до цього заходу. Бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, Божого благословення.

СЛАВА УКРАЇНІ!

                                  ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

Допис підготував Іван ЯРОШОВИЧ, старший викладач кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru