Дисципліни
- Деталі
 - 
					Опубліковано: 05 листопада 2018
 - 
						Перегляди: 3391
 
Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри
БІЛОНОГА Юрій Львович
- «Методологія наукових досліджень»
 
ДРАЧУК Уляна Романівна
- «Теоретичні основи харчових технологій»;
 - «Технологія м’яса»;
 - «Світові тенденції розвитку харчової індустрії»;
 - «Безвідходні технології у м’ясній галузі».
 
РОМАШКО Ірина Сергіївна
- «Технологія харчових виробництв»;
 - «Харчові добавки»;
 - «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»;
 - «Методологія харчової науки».
 
ГАЛУХ Богдан Іванович
- «Інжиніринг підприємств галузі»;
 - «Технологія м'ясної продукції тривалого зберігання»;
 - «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів».
 - «Технологічна експертиза»
 
БАСАРАБ Ірина Михайлівна
- «Технологія мʼясних продуктів функціонального призначення»;
 - «Проектування підприємств харчової промисловості»;
 - «Інноваційні технології в м’ясній галузі»;
 - «Біотехнолічні процеси у технології м'ясних продуктів».
 
СІМОНОВА Ірина Іллівна
- «Технологічне обладнання харчових виробництв»;
 - «Технологічні розрахунки, облік і звітність»;
 - «Основи фізіології та гігієни харчування»;
 - «Технології м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини».
 
ДВИЛЮК Іванна Іванівна
- «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини у мʼясній галузі»
 - «Технологія птиці»
 - «Основи кріогенних та сушильних технологій»
 - «Технохімічний і мікробіологічний контроль у мʼясо переробній галузі»