EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт для студентів ФХТБ освітнього ступеня "Магістр", ОП "181" Харчові технології, спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

Методичні рекомендації до виконання дипломних проєктів для студентів ФХТБ освітнього ступеня "Бакалавр", ОП "181" Харчові технології

Методичні рекомендації для проходження  виробничої практики студентів ФХТБ освітнього ступеня "Бакалавр",  ОП  181" Харчові технології

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи ОС Магістр

Методичні рекомендації для проходження виробничої практики ОС Магістр

Методичні рекомендації з проходження дослідницької практики ОС Магістр

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru